Tilbud kr. 149,-
inkl. levering
Klik & køb
Stacks Image 811
Stacks Image 813
Stacks Image 815

Sådan køber du på DogsHit.dk:

  • Vælg den grønne købsknap i øverste venstre hjørne på www.DogsHit.dk eller vælg Køb DogsHit i menuen i øverste højre hjørne af hjemmesiden.

Betaling foregår via FreePay eller Stripes betalingsmodul:

  • Betalingskort (MasterCard, Visa)
  • ApplePay (Stripe)
  • Mobilepay (via FreePay, dansk udbyder)

Fragt / Levering:
DogsHit-brætspillet afsendes typisk samme dag eller dagen efter bestillingen. Der leveres til Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne). Der leveres ikke til udlandet.

DAO (billigst) – est. 1-4 hverdage
Post Nord – est. 1-3 hverdage
Bring – est. 1-4 hverdage

Fortydelse af købet:
Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dages fortrydelsesret, der løber fra den dag, du har modtaget varen. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleres i samme stand. Æsken med brætspillet må ikke være pakket ud, og tapen, der holder æskens låg og bund sammen må ikke være brudt.

Hvis du fortryder dit køb, bedes du udfylde og vedhæfte denne formular: Fortrydelsesformular

Lovgivningen om fortrydelsesret:
Kunden har krav på at få alle sine penge tilbage, når han eller hun fortryder et køb. Det gælder den fragt, kunden har betalt i forbindelse med leveringen af varen (jf. Forbrugeraftalelovens § 22). Kunden skal dog selv betale for at sende varen retur til netbutikken.

Reklamation:
Du har ifølge dansk lovgivning 24 måneders reklamationsret, hvor du kan få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Manglen eller fejlen må ikke være opstået som følge af fejlagtig brug eller en hårdhændet behandling af varen. Du skal reklamere hurtigst muligt og inden for 'rimelig tid' efter du har opdaget fejlen.

Returnering (fortrydelse/reklamation):
Ved fortrydelse af købet skal du sende brætspillet i en sikker emballage til:
GoddagGoddagTagHattenAf.dk ApS
Att.: T. Hansen
Østrupvej 27
5210 Odense

Bemærk:
Send ikke pakken til en pakkeshop eller posthus eller pr. efterkrav. Pakker sendt til pakkeshop eller posthus afhentes ikke!

Virksomhedsoplysninger

  • GoddagGoddagTagHattenAf.dk ApS
  • Østrupvej 27, 5210 Odense NV
  • CVR nr. 21558478
  • dogshit@dogshit.dk